Studievereniging van de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg

Commissies

RAAK heeft vijf commissies. Elke commissie heeft haar eigen takenpakket, zoals het organiseren van feesten, het vormgeven van een interactieve website of het opzetten van gezellige activiteiten.

Lazarus (feestcommissie):
Feestcommissie Lazarus zorgt voor de nodige feestvreugde voor RAAK-leden. Een aantal keren per jaar wordt ergens in Tilburg een feest gegeven, georganiseerd door deze commissie. Op vertoon van je schoolpas met RAAK-sticker kun je erg mooie kortingen uit je lidmaatschap slepen. Vragen? Mail naar manon@raaktilburg.nl.
Bestuursbuddy: Manon van Maurik
Commissieleden:
 Tim van Bentem, Elle Verschuuren, Kelly Rademakers, Rutger de Quay, Charlotte van den Broeke en Thijs Jacobs.

Spraakwater (formele activiteiten):
Spraawater houdt zich voornamelijk bezig met journalistieke zaken. Gastcolleges, workshops, debatten en symposia worden door deze commissie georganiseerd. De activiteiten zijn vaak van aanvullende waarde op het onderwijs dat op de FHJ wordt aangeboden. Vragen? Mail naar tom@raaktilburg.nl
Bestuursbuddy: Tom Berserik
Commissieleden: –

InfAct (informele activiteiten):
Deze commissie zorgt voor een stukje gezelligheid en teambuilding onder leden. Van pubquiz tot bowlen, een gezellige avond met z’n allen is gegarandeerd! Vragen? Mail naar peter@raaktilburg.nl.
Bestuursbuddy: Peter Verschuuren
Commissieleden:
 Renate van der Stel, Kylian Slenter, Dave Kornuijt, Irene Visschers

Helpdesk (begeleiding studenten):
Heb je vragen, klachten of problemen waarmee je niet bij je tutor of SLB’er terecht kunt? Stuur dan een mailtje naar info@raaktilburg.nl. Een team van studenten staat voor je klaar om advies en antwoord te geven of je te helpen bij het oplossen van je problemen. Hiervoor kun je terecht bij alle bestuursleden van RAAK.

Reiscommissie:
Op reis met RAAK, naar een mooie Europese stad. Met gezelligheid en (journalistiek) inhoudelijke activiteiten. Meer info? Mail naar reiscommissie@raaktilburg.nl.

Bestuursbuddy: Nina Janssen
Commissieleden: Amber Benig en Demi Worthington

IC (IntroductieCommissie)
Zo’n 150 eerstejaars gaan ieder jaar mee op IC-kamp. Dat wordt georganiseerd door de Introductiecommissie (IC). Check alles over het kamp op introductiekamp.com.

Heb je interesse in een functie binnen een van de bovenstaande commissies, stuur dan een mailtje naar info@raaktilburg.nl. Nieuwe actieve leden zijn altijd van harte welkom.↑ Top